«Він знаходиться по іншу сторону камери» — Зірка серіалу «100 тисяч хвилин разом» розповіла про заручини на «Сніданку з 1+1»

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ Дарія Рибак розповіла, чим зараз займається та поділилася щасливою новиною.

Дарія Рибак, актриса улюбленого серіалу українців «100 тисяч хвилин разом», який покаже з 26 вересня о 20:00 ТЕТ, поділилася в ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ, що стала нареченою та активно займається волонтерством.

З початком війни актриса долучилася до проєкту Катерини Осадчої «Знайти своїх» та допомагає українським родинам у пошуках рідних.

«Я написала, що в мене є час, у руках телефон, та я готова. Тоді вони якраз шукали волонтерів, і я долучилася», — розповіла Дарія. 

Також актриса нещодавно стала нареченою та відсвяткувала з коханим річницю стосунків. Дарія не ділиться особистістю свого обранця, але все ж таки зробила натяки:

«Він не дуже публічна людина. Він працює також у кіно, але він знаходиться по іншу сторону камери та не дуже хоче афішувати себе. Тому я поважаю його, та це наш вибір оберігати наш маленький світ, який є між нами», — поділилася зірка «100 тисяч хвилин разом». 

У студії згадали й зйомки Даші в серіалі «100 тисяч хвилин разом»:

«Для мене це була перша головна роль взагалі в нашому кіновиробництві, і звичайно це було для мене дуже важливо, я дуже переживала, як це все буде. Це неймовірний досвід», — пояснила Рибак. 

Наприкінці ефіру актриса запросила дивитися серіал «100 тисяч хвилин разом» з 26 вересня з понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі ТЕТ, адже зараз так важливо заряджатися позитивними емоціями та відволікатися.

Світло завжди перемагає морок!