Прем’єра на ТЕТ: Кандидат

Нова порція гумору з понеділка по четвер о 21:00

Серіал Кандидат ꟷ сатира про кухню політичних технологій. Легкий гумор не тільки настрій подарує, а й змусить задуматись над серйозними речами. 

За сюжетом, діючий мер міста розуміє, що на найближчих виборах йому не вистачить голосів для перемоги. Тож вирішує взяти технічного кандидата, який би потім відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір падає на директора ковбасного заводу Олексія Калача, який через свою дружину опинився на межі банкрутства. Довірливий Олексій погоджується на пропозицію людей мера і вступає в політичну гонку, не підозрюючи, що він лише маріонетка у великій політичній грі.

Життєрадісного директора ковбасного заводу зіграв популярний комедійний актор Антон Лірник, відомий українцям з Ліги сміху

Калач трохи незграбний, його легко обманути, але він безмежно добрий. Мені здається, що хтось із моїх предків теж був таким незграбним і наївним власником ковбасного заводу

Антон Лірник

Роль політтехнолога Шона зіграв український актор Марк Дробот. Досвідчений та цинічний чоловік завжди знає чого він хоче, і як цього можна досягти.

Вмикай ТЕТ з понеділка по четвер о 21:00 

Фото: 1plus1.ua