Найбадьоріші ранки зі «Сніданком з 1+1» на ТЕТ

На телеканалі ТЕТ кожний ранок починається з трансляцією «Сніданку з 1+1».

Щоранку у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00 в ефірі телеканалу ТЕТ прокидайтеся зі свіжою інформацією про події в Україні та корисними порадами від «Сніданку з 1+1».

Тригодинна трансляція з найулюбленішими ведучими, Русланом Сенічкіним, Людмилою Барбір, Єгором Гордєєвим, Нелею Шовкопляс, Валентиною Хамайко, Олександром Поповим, допоможе бадьоро почати ранок і зарядитися енергією на цілий день. Також до складу «Сніданку з 1+1» віднедавна долучився Юрій Горбунов.

Популярне шоу в часи війни продовжує підтримувати Україну, разом з актуальною інформацією про події в країні, та надавати різноманітні корисні поради та консультації від досвідчених психологів, педіатрів, нутриціологів, тренерів та інших профільних спеціалістів. Ведучі кожного ефіру слухають історії людей з усієї України, спілкуються з військовими, медиками, волонтерами та розповідають, як популярні зірки допомагають нашій державі зараз.

Починайте ранок та підіймайте бойовий дух — дивіться шоу «Сніданком з 1+1» у будні о 7:00 та на вихідних о 8:00 на телеканалі ТЕТ. 

Світло завжди перемагає морок!