На околиці Києва очевидці бачили НЛО

Проте виявилось, що це дещо ще більш неймовірне!

Нещодавно в мережі було розповсюджено відеозапис, на якому відображений вантажний тягач, що перевозить дивний літальний апарат. Очевидці та шоковані глядачі в мережі висували сотні припущень щодо того, чим же є цей неймовірний агрегат. Серед варіантів були такі, як НЛО, новий винищувач, секретна розробка українських спецслужб тощо. 

Проте виявилось, що все набагато простіше та неймовірніше водночас — дорогою біля Вишгороду провозили справжній космічний корабель українського виробництва, створений не для експорту, а саме для вітчизняних астронавтів. 

ТЕТ, що є офіційним інформаційним партнером Першої української космічної місії, готовий розвіяти всі сумніви скептиків. Так, на цьому записі відображено літальний апарат від компанії UKRAINIAN SPACE Х під час його транспортування з тестового майданчику до космодрому. 

Ні для кого не секрет, що невдовзі станеться історична подія для української космонавтики — в космос полетить суто вітчизняна команда астронавтів. На цьому відео ти можеш роздивитися шаттл, на якому наші герої відправляться досліджувати безкраї простори Всесвіту:


Нагадуємо, що ти й досі можеш взяти участь в конкурсі назв для команди астронавтів та запропонувати свою кандидатуру на вакантне місце в Першій українській космічній місії.