ЛавЛавCar: Даня Рапопорт

Даня, учасник реаліті-шоу на ТЕТ, — досвідчений мандрівник, попри молоді роки. Приховує свій інтелект за образом «поганого хлопця».

У мене образ розбишаки, але насправді я дуже вихована й коректна людина. З Тонею ми виховуємо одне одного. Мені подобається, що Тоня в мене така дівчинка-дівчинка. Саме таку дівчину я бачу в ролі дружини й матері майбутніх дітей.

До речі, я пообіцяв подарувати мамі BMW.

У школі не був відмінником, але вчився гарно, найнижча оцінка — 9. Я себе вважаю не розумним, а «прохаваним». Коли треба, я все «намучу», «розрулю».

Багато мандрую

Відвідав 22 країни. Був у Китаї. Це величезний досвід. Китай, яким би ми його не бачили, — це дика країна. Я був у маленьких містах, там, де вирує справжнє життя. Були складнощі в комунікації. Наприклад, коли ми замовляємо курку на обід, то всі розуміють, що це м’ясо. А в Китаї все розуміють буквально. Тобто курка — це і крила, і голова, і пір’я.

Мені не подобаються музеї чи галереї. Я люблю спілкуватися з новими людьми і, звичайно, куштувати національні страви країни, якою я мандрую.

Я люблю сноуборди й скейти. Беру скейт у подорож і катаюся містом. Раніше вів VLOG в YouTube, а потім закинув. Планую відновити.