Хотів стати таксистом, а став актором: Поговорили з Михайлом Досенком

Щотижня ТЕТ ставить найцікавіші запитання підписників героям телеканалу.

Ти давно знімаєшся у фільмах? 

— До речі, цього року буде ювілей моєї діяльності в кіно — 10 років. За цей час я знявся у 20 ролях. У мене були як головні, так і другорядні ролі, адже я думаю, що маленьких ролей не буває. 

Ти з дитинства мріяв стати телезіркою? 

— Я навіть не думав, що моє життя так повернеться. Мені подобався театр, я планував отримати акторську освіту, але про таке навіть не мріяв. 

Актори і поза кадром дружать? Чи лише на екрані? 

— В житті ми дружимо навіть сильніше. Постійно переписуємося, зідзвонюємося, іноді зустрічаємося. Любимо разом ходити в кіно, прем’єру другого сезону “Вечірки” будемо сьогодні о 19:00 на ТЕТ дивитися разом. 

Класно бути актором? 

— Якою б веселою не виглядала ця професія з боку — це дуже важка праця. Бути актором надзвичайно складно, але мені подобається те, чим я займаюся, тому на труднощі не звертаю увагу. 

Ким мріяв стати в дитинстві? 

— Як не дивно, але в дитинстві я мріяв стати таксистом. Мені було років 6 чи 7 і я просто обожнював цю професію. Потім я закохався в театр, хотів стати актором і, як бачите, моя мрія збулася. 

Як ти потрапив у кіно? 

— В кіно я потрапив на 3 курсі університету. Мене запросили на зйомки повнометражного фільму “Повернення блудного батька”, де я виконав роль сина. Така от у мене була перша роль. 

Хотів би мати власний будинок? Якщо так, то де? 

— Звісно. Я хотів би, щоб у мене був двоповерховий будинок з панорамними вікнами на березі озера, щоб я міг милуватися сходом та заходом сонця.  

У тебе є дівчина? 

— Так, і я дуже люблю цю дівчину, а вона кохає мене. Сподіваюся, незабаром вона змінить прізвище Рудевич на Досенко.