Гарік Бірча не мовчить про свої ідеї

1+1 media та ТРЦ Gulliver провели презентацію фотовиставки проекту The Next Big Thing.Generation «Я не мовчу про свої ідеї».

Захід організували в підтримку пітчингу. До оновленого The Next Big Thing – Generation подають ідеї в двох номінаціях: серіали та веб-формати. Веб-формати включають YouTube-канали та серіали для Instagram.

Гостей презентації мотивували сценарист та актор Гарік Бірча, головний продюсер фільмів та серіалів 1+1 медіа Олена Єремєєва, керівник перспективних розробок 1+1 Продакшн Володимир Москалець.


Гарік закликав присутніх не мовчати про свої ідеї. Сценарист та актор поділився історіями з життя та особистим досвідом. 

Гарік Бірча: «Не мовчати про свої ідеї – це важливо, але не варто забувати про дії. Ідея сама себе не реалізує».

Автор сценаріїв відверто розповів, як стояв під дверима головних продюсерів каналів. В результаті світ побачив серіали: «Віталька», «Рятівники» та «Вечірка»

Після презентації Гарік спілкувався зі слухачами та радо фотографувався. 


Веб-формати викликали у присутніх найбільше запитань.

Гарік Бірча: «Фільм в Instagram – це історія довжиною в 1 хвилину, що чіпляє. Закони створення подібного контенту не підкорюються кіношним або серіальним. Думаю, до кінця вони не встановлені. Це сприятливий час для виробництва продукту, що створить нову нішу на ТВ».


Надсилай ідеї до 23 липня. Детальна інформація: опис номінацій, правил та призів є на сайті проекту. 

Не мовчи про свої ідеї!