Добрі ранки на ТЕТ

Починай день з чудовою казкою та улюбленим каналом

ТЕТ продовжує радувати своїх глядачів добрячими порціями гумору та чарівництва. Щодня по буднях на нашому каналі приблизно о 9:30 ти можеш насолодитися новими та класичними казковими історіями у форматі фільму та анімації. Цього тижня ми вже подивилися з тобою мультфільми “Шлях до Ельдорадо” та “Рок Дог”. Але попереду на нас чекають ще 3 чудові казки.

Сьогодні ТЕТ пропонує тобі розпочати свій день о 9:45 з перегляду художнього фільму “Три пера”. Це історія про короля, який вирішив перевірити здібності своїх трьох синів, аби визначити спадкоємця престолу.

У четвер о 9:45 ми покажемо стрічку “Принцесса Мален”, яка розкаже нам романтичну та добру історію двох закоханих, що на шляху до щастя мають подолати безліч перешкод та перевірити кохання часом, бідністю та відстанню.

Завершить наш казковий тиждень фільм “Везунчик”, який пройде в ефірі у п’ятницю о 9:30. Головний герой цієї стрічки — пес на ім’я Флюк, який у минулому житті був успішним бізнесменом. Він має згадати своє минуле, знайти власну родину та відкрити правду про свою трагічну загибель.