День з героєм ТЕТ: Женя Дем’янов

Сам пожартував — сам і посміявся

В кінці листопада хочеться лягти під ковдру і не казати носа з-під неї десь до травня. Щоб уже напевне було тепло. Але це точно не про Женю. Разом з ним ТЕТ прокинувся о 7 ранку і вже о пів на восьму вирушив на тренування. Взагалі, ТЕТ провів цей вівторок з легкою ностальгією — адже з перших кроків Женя почав розповідати свої фірмові легкі жарти. А головне — сам з них і сміявся. Це робило жарти ще смішнішими. 

Ранок в спортзалі, а потім одразу на англійську. Женя вже розповідав, що дуже жалкує через те, що погано навчався в школі. Тому зараз доводиться надолужувати все самостійно. Хоча шкільні часи минули, а нічого не змінилося: на урок Женя запізнився, домашнє завдання не зробив, а може ще й на уроці розмовляв. Нічого, весь час бути серйозним навіть шкідливо. 

Усім цікаво: а що ж сталося з виграшем? Женя по секрету розповів, що вклався в дуже перспективну нерухомість на стадії замороженого будування. Читай: закинута будівля, що перетворюється на звалище. Сподіваємося, що це був жарт, а насправді вони їх проїли, як розповіла Саша. 

Свою роботу нам Женя не показав, так як був дуже зайнятий. Зате розповів, що планує записатися на курси ведучих, щоб остаточно підкорити телеефір. Після ЛавЛавCar для Жені відкрилися нові горизонти, тому топові програми прайм-тайму у нього ще попереду. Якщо язик перестане заплітатися. 

Неочікувано настав вечір. Женя вирішив сходити в кінотеатр у вільний і потішити себе шкідливою колою з попкорном, а ТЕТ вмикає ЛавЛавCar о 23:00 на ТБ та онлайн. Обирай найзручніший варіант і дивись разом з нами. Побачимось наступного вівторка!