День з героєм ТЕТ: Таніта Атарбаєва

Фраза: “довгонога красуня” набула нового сенсу

Ранкові підйоми — ознака зірки. Після стількох днів з героєм ТЕТ ми впевнені, що успішні люди прокидаються рано. Навіть якщо хочеться поніжитися подовше в ліжку, робота не чекає. У Таніти ранок почався навіть раніше сходу сонця, о 7 ранку. Тренування-підготовка до щорічного Київського марафону — запорука перемоги. Останні приготування, відпочинок, переодягання і “на старт, увага, руш!”. Коли біжиш Києвом в чудову погоду по рівній дорозі, в крові багато кисню, а в голові неймовірне бажання перемогти — настрій вище 100 відсотків. Цьому не завадять ані довга дистанція, ані інші бігуни і навіть травма ноги. Головне — перемога. І Таніта її виборола!

На крилах перемоги Таніта зустрічає друзів, швидко біжить додому переодягнутися і трохи відпочити, і далі по справах: спочатку інтерв’ю, потім обговорення репертуару з командою. Добре що Таніта не забула втиснути в свій щільний графік невелике печивко. Хвилинка дитинства в насичених дорослих буднях.

Після складного дня ще приємніше повертатися в спокій і тишу квартири, де на тебе вже чекає смачна вечеря. Таніта прощається з ТЕТ, вмикає ТВ і разом з нами чекає на новий сезон ЛавЛавКар, старт якого намічений на 19:00 15 жовтня. Цікаво ж, які випробування чекають на пари в новому сезоні, і чи є там щось спільне з Танітиним першим сезоном. До зустрічі наступного вівторка!