День з героєм ТЕТ: Саша Шабаліна

Усім, хто мріяв стати радіоведучим, присвячується.

Ранок з Сашею Шабаліною ми розпочали традиційно рано — о 6:30. В цей час Саша була вже в офісі і готувалася до ранкового ефіру. ТЕТ вирішив не питати, о котрій же вона тоді прокидається. Спочатку Саша була трохи сонною, але вже за 10 хвилин до початку ефіру ми побачили звичний нам образ — море-океан позитиву і бадьорості. Було дуже приємно розпочати ранок в компанії Саші та інших ведучих і навіть трохи зазирнути в їхні особисті розмови та жарти. 

Потім була екскурсія. Нууудноооооо, ви ще в музей нас поведіть! А далі буде музей, але він тобі точно сподобається. Виявилося, що в одній будівлі сусідують усі найбільші радіостанції країни, та ще й товаришують між собою. Ось така вона, конкуренція. 

Саша прокинулася рано і за це отримала приємну винагороду — в другій половині дня вона була вільна. Можна присвятити час собі чи сходити в гості. Наприклад, до куми. Цю частину дня Саші глядачі ТЕТ не бачили, тому що дівочі розмови секретніші навіть за рецепт Кока-коли. 

День вийшов насиченим, веселим і ностальгійним — сумуємо за Сашею, коли дивимося нові серії Країни У. Але попереду завжди чекає щось нове, тому ми обов’язково ще побачимось. А поки ти можеш дивитися день з Сашею Шабаліною протягом усього тижня. Відкривай сторінку Instagram ТЕТ, переходь у вибрані stories і шукай розділ “День з героєм ТЕТ”. До зустрічі наступного вівторка!