День з героєм ТЕТ: Кирило Горолюк

Танці, зйомки та дивні пацани.

Один з небагатьох теплих днів Кирило розпочав на лонгборді. Спочатку завітав до магазину де «можна самоубитися на будь-який смак» і поремонтував там лонгборд, а вже після вирушив на ньому на зйомку. Добре, що дороги вже підсохли, а ям було небагато — інакше до знімального майданчику можна було б і не дістатися.

Сьогодні ми потрапили на зйомки реклами. А що найголовніше під час знімання реклами? Правильно, хороший кейтеринг. Тому Кирило спочатку смачно (та безкоштовно) пообідав, а вже потім пішов на грим. Роль йому дісталася незвична — усіх секретів ТЕТ звісно не розкрили, але зовнішній вигляд та зачіска Кирила говорили самі за себе.

В гримерці Кирило зустрів колегу по цеху. який також знімався в серіалі «Хамелеон» і час до зйомки пройшов непомітно. І поки ТЕТ роздивлявся знімальний майданчик та спостерігав за Кирилом через об’єктив камери — зйомка закінчилася.

Одразу після можна дозволити собі трохи відпочинку: в театрі ім. Івана Франка презентували виставу «Земля», яка виявилася настільки крутою, що Кирило не зняв для нас жодної сторіс. Що ж, сьогодні це точно показник зацікавленості.

І хоч дні стали довшими, але пролітають так само непомітно, як і зимові будні. Вівторок з Кирилом закінчився, до зустрічі в серіалі «Хамелеон» на ТЕТ о 23:00.