День з героєм ТЕТ: Анастасія Цимбалару

Прокинся і працюй

Найромантичніша героїня Вечірки прокинулася рано, о 6. Але настрій був просто прекрасний, адже у вівторок — перший день зйомок нового сезону улюбленого серіалу! Збори пройшли швидко, щоб не запізнитися на майданчик. Традиційне розбивання тарілки в перший день роботи, це як із пляшкою шампанського при переміщенні на воду нового корабля — не обговорюється.

Почалося найцікавіше: грим, зйомки, знову грим, довгоочікуваний обід з командою. ТЕТ зустрівся з усіма: Лізою Любімовою, Гариком Бірчею, Олею Сидорченко і серіальним коханим Насті  — Михайлом Досенко. Цікаво, що з їхніми відносинами у другому сезоні? 

А поки це таємниця, Настя показала нам, як проходить знімальний процес. “Посміхайтеся широко, навіть коли говорите гидоту”  — сучасний девіз заклятих подруг. Як це Настя все показує, а коли ж зніматися? Треба почекати, і ще почекати, і ще трохи почекати, ну і ще насамкінець потерпіти і можна в кадр. Так, очікування важче за саму роботу. 

Гарно попрацювали — треба відпочити. В компанії панорами Києва і рожевої сукні релакс не може не вдатися. Ну а День з героєм ТЕТ прощається з тобою до наступного вівторка. Хто ж там буде…