«ДЕНЬ З ГЕРОЄМ ТЕТ» в Instagram

Тепер дізнатись подробиці особистого життя акторів легше, ніж свайпнути

Ти думав, що актори цілими днями позують фотографам, дають інтерв’ю та знімають нові серії серіалів? У нас для тебе сюрприз. Вони ходять поряд з тобою містом, замовляють смачненькі пончики, купаються в морі. Їх навіть обдурюють в магазинах! І для того, щоб глядач побачив звичайно-надзвичайне життя героїв – ТЕТ запропонував зіркам телеканалу показати в stories один день зі свого життя. 

Наскільки різні герої в серіалах, настільки різні і в житті.  Кожен день з героєм унікальний, наповнений різним гумором, повсякденними ситуаціями і спонтанними історіями. День актора може пройти так, що кожен подумає: так я ж сьогодні теж був на морі! І книгу цю читав місяць тому. Оооо, а ще я обожнюю булочки, спробую і пончики, буду як Крістіна. 

Тому вівторок став для читачів днем Х, коли можна зазирнути не просто за куліси, а практично прожити день поруч. Та й самі вони намагаються провести цей день максимально насичено і показати усі улюблені місця, місце роботи, домашніх улюбленців. Це як розповідати подружкам, про своє життя: за короткий час треба втиснути все і побільше.   

Пиши у коментарі на кого чекаєш наступного тижня!