Артур Логай з родиною на «Сніданку з 1+1»: Про сімейний бренд одягу та зйомки в «Моя улюблена Страшко»

В ефірі «Сніданку з 1+1» на ТЕТ сімʼя Логаїв розповіли про свій новий бренд і згадали довоєнні зйомки.

Артур Логай, відомий український актор, зірка серіалу «Моя улюблена Страшко», разом зі своєю дружиною Євгенією та сином Левом завітали до студії «Сніданку з 1+1» на ТЕТ, розказали про волонтерство, свою нову справу та як сумують за зйомками.

З початком війни подружжя займається волонтерством: збирає гроші на автівки та високотехнологічні засоби знищення ворога, а нещодавно запустило сімейний бренд одягу. В його основу закладено символ, який об'єднує українські родини крізь простір і час. Так народилося Дерево Життя України.

«У нашій родині такий приклад, що всі розʼїхалися по всьому світу, та невідомо, коли ми всі знову зможемо зустрітися. Але так чи інакше ми не припиняємо бути родиною. Так і з Україною: це відчуття, коли ми всі стали одним цілим», — розповів Артур. 

Також актор нещодавно відсвяткував свій день народження особливим чином: влаштував концерт на вулиці в Києві, аби зібрати кошти на допомогу дружині колеги.

У студії згадали й довоєнну роботу Артура Логая: актор зіграв головну роль у серіалі «Моя улюблена Страшко», який з 26 вересня показуватиме телеканал ТЕТ.

«Якщо так усе згадувати, то ми можемо з вами сісти та замість сніданку зробити весь день. Я буду завжди памʼятати, коли ми розпочали зйомки, це було 26 січня 2021 року, та закінчили рівно 12 вересня, саме на мій день народження, за 9 місяців. Атмосфера на майданчику була настільки теплою, настільки люди впізнали один одного — треба смакувати», — поділився Артур. 

Наприкінці ефіру актор запросив дивитися серіал «Моя улюблена Страшко» з 26 вересня з понеділка по четвер о 19:00 на телеканалі ТЕТ.

Світло завжди перемагає морок!