Устами режисера: Як знімали заставку для «ЛавЛавCar»

Після зйомок в усіх залишилися найприємніші спогади, неймовірні емоції та бекстейдж, яким команда «ТЕТ» ділиться з улюбленими глядачами.

«ЛавЛавCar» — це проект телеканалу «ТЕТ» — тревел-шоу, в якому поєдналися любов, пристрасть, захопливі краєвиди, ночі просто неба, поцілунки, сварки, примирення, розчарування, вражаючі емоції та жага до перемоги.

Заставку створювали з любов’ю і позитивними емоціями. Вона сповнена натхненням і талантами кожного, хто над нею працював. Режисером виступила арт-директор «ТЕТ» Оксана Карпова — чарівна білявка, яку ви побачите у бекстейджі.

Зйомки заставки для проекту «ЛавЛавCar» стали для нашої команди черговим випробуванням. По-перше, ми знімали вперше на камеру Alexa, для того, щоб домогтися максимально приємного для ока відтінку шкіри. По-друге, це був перший досвід зйомок з автомобілем, і знайти в максимально стислі терміни павільйон, в умовах якого можна зняти машину, — завдання не з легких. По-третє... ну, загалом ви зрозуміли, було складно, цікаво і дуже організовано. За що спасибі всім причетним!

Оксана Карпова режисер, арт-директор ТЕТ

Підписуйтесь на єдину і неповторну офіційну сторінку «ЛавЛавCar» ВК.