День з героєм ТЕТ: Антон Поліщук

Шепіт океану та мавпи-злодюжки — вівторок ТЕТ провів на Балі.

Добрий ранок точно настав у того, хто прокинувся на Балі і одразу після цього поснідав смузі з фруктово-йогуртовою бомбою. Тобто в Антона Поліщука. Цього вівторка новий коментатор блискучого повернення “Богині шопінгу” провів підписникам ТЕТ екскурсію райським островом. 

Після сніданку Антон трохи часу провів на пляжі, а потім разом з другом на скутерах вирушив в місто Убуд. Там на мандрівників чекав контактний зоопарк з мавпами. Чоловіки вирішили не ризикувати і смартфони тримали міцно. Знаємо ми цих мавп — оком не встигнеш змигнути, а телефон з кишені вже зник. Але мавпи хоч і клептомани, зате дружелюбні — за кілька свіжих горішків готові навіть на плечах посидіти. І задні лапи звісити. 

По дорозі до ще одного визначного місця Балі Антон зупинився біля ярусних рисових терас. Це спеціальна технологія посіву рису, яка приносить великий урожай та робить Балі ще гарнішим. Крім цього, рисові тераси завжди повністю залиті водою. Інакше рослина не виросте, або врожай буде дуже малим.

Повз рисові поля Антон приїхав до найбільш інстаграмного місця Балі — над прірвою натягнуті канати з гойдалками та спеціальними кошиками для фото. Страшно гарно, ну і просто дуже страшно пролітати над безоднею. 

Вечеря — в кращих традиціях відпочинку на морі. Тобто з морепродуктів. Від таких свіжих суші аж слинка тече, хоч вони і через екран. Так, це найважчий день з героєм ТЕТ. Тому що взимку в Україні на такі неймовірні краєвиди дивитися просто неможливо. 

Що ж, трішки заздримо (звісно, по-доброму) і чекаємо на наступний вівторок. Хтозна, можливо нас закине в Канаду чи взагалі на Гоа?