«Зі святами!», — Юрій Ткач, Анастасія Дєрская, Анна Саліванчук та інші зірки телеканалу ТЕТ вітають з Новим роком

Напередодні Нового року зірки телеканалу ТЕТ привітали глядачів зі святами.

Юрій Ткач, комік, актор «Одного разу під Полтавою», суддя в гумористично-розважальному шоу «Розсміши коміка» на ТЕТ:

«Вітаю з Новим роком! Нехай у 2022 році шампанське — рікою, ікра — ложками, а щастя — сміхом і посмішками. Бажаю кожному, щоб найзаповітніші мрії втілилися в життя, більше приводів для радості, гармонії та любові».

Володимир Дантес, співак, ведучий гумористично-розважального шоу «Розсміши коміка» на ТЕТ:

«Глядачам телеканалу ТЕТ хочу побажати, щоби їх радував контент каналу. Щоб він був сучасним, як вони. І, звичайно, щоб у 2022 році всі були задоволені».

Олексій Супрун та Сергій Щербаков, культові комедійні блогери українського ютубу, головні герої нового ситкому «Пригоди Бампера і Суса» на ТЕТ:

«З Новим роком! Їжте ікру ложками, якщо одна впаде на підлогу — не страшно. Не підіймайте, бо буде волосина, і будете пів новорічної ночі витягувати її з рота».

Євген Таллєр, блогер, продюсер, ведучий «Зірки, чутки & Hallywood», коментатор на шоу «Богиня шопінгу» на ТЕТ:

«Я бажаю, щоб у новому році було більше чарівництва, всі антагоністи стали добрими та світлими. Посміхайтеся, дивлячись у дзеркало, будьте відкритими до інших людей і, як зараз модно говорити, не будьте задушливими та токсичними. І нехай це з моїх вуст звучить, ніби дід забув прийняти пігулки, але: “Більше рофлу, менше за кринжу”. Всіх з прийдешнім!».

Леонід Мартинчик, блогер, стиліст, фешн-експерт шоу «Богиня шопінгу» на ТЕТ:

«Нехай усі мрії здійснюються, сукні будуть найкрасивішими, з вами будуть найвишуканіші чоловіки в найкращих смокінгах. Нехай цей рік буде легким, яскравим, позитивним, у серці завжди буде любов, а навколо — затишок і дружні обійми. З Новим роком!».

Анна Саліванчук, актриса, відома головною роллю у ситкомі «Одного разу під Полтавою»: 

«Нехай у Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі по собі, як сніг на долоньках! Нехай усе загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів! З прийдешнім!».

Ірина Сопонару, актриса, виконавиця головної ролі у ситкомі «Одного разу під Полтавою»: 

«Вітаю вас з Новим роком! Бажаю у новому році тільки радості, більше приводів для сміху та більше мандрівок, а не так, як зараз».

Валерія Мандзюк, стендап-комік, коментаторка нового романтичного шоу «Побачення без фільтрів» на ТЕТ:

«Бажаю всім почуття гумору, з ним буде легше. У ньому і здоров'я, і щастя, і все найкраще!».

Анастасія Дєрская, переможниця «Розсміши коміка», коментаторка нового романтичного шоу «Побачення без фільтрів» та «Богині шопінгу» на ТЕТ:

«Неоціненні наші глядачі та глядачки! Вітаю вас з прийдешнім Новим роком! Бажаю весь наступний рік бути в ресурсі, уникнути вигорання та іншого роду неприємностей, щоб грошовий потік перетворився на бурхливе гирло і, звісно, злагоди, кохання та миру кожному та кожній».

Андрій Рибак, учасник «Ліги сміху», коментатор нового романтичного шоу «Побачення без фільтрів» на ТЕТ:

«З Новим роком! Нехай у новому 2022 році все, що у вас було в минулому, помножилось. Однак те, що було добрим, помножилося на сто, а те, що поганим — на нуль».  

Олександр Еллерт, комік, сценарист, коментатор нового романтичного шоу «Побачення без фільтрів» на ТЕТ: 

«Та нормально все буде. З Новим роком вас!».

А у весняному сезоні ТЕТ на тебе чекають грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», романтичне реаліті «Побачення без фільтрів», смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою».

СХОЖІ НОВИНИ