«Жартуємо разом до перемоги» — що буде в новому сезоні «Ліги Сміху» на ТЕТ

9 сезон гумористичного шоу вразить новими жартами улюблених команд і новачків та обовʼязково підійме настрій українцям, на заздрість ворогові.

11 листопада о 18:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться премʼєра нового сезону гумористичного шоу «Ліга Сміху» виробництва Студії «Квартал 95». Творці проєкту обіцяють сильний заряд позитивом і сміхом.

Випуски 9 сезону шоу були відзняті ще до 24 лютого. Зараз вони вийдуть в ефір, аби допомогти українцям відволіктися від подій і новин. Адже ворогові не забрати в українців почуття гумору, яке допомагає триматися в найскладніші часи.

«Ми продовжуємо боротися з ворогом на гумористичному фронті і піднімати настрій усім українцям. Новий сезон «Ліги Сміху» — дуже крутий. У ньому приймають участь як молоді смішні команди, так і вже відомі глядачам колективи, яких давно не було в проєкті. Окрім того, трохи зміниться система вибору команд. І найголовніше — зі мною на сцені буде новий співведучий, якого дуже тепло прийняла публіка», — коментує ведучий Євген Кошовий.

Телеглядачам також обовʼязково сподобається новий ведучий — Віктор Розовий, добре відомий прихильникам проєкту як фронтмен команди «Загорецька Людмила Степанівна». Він разом з Євгеном Кошовим відкриє новий сезон.

«Як ведучий я не хвилювався на сцені, але відчував величезну відповідальність. Адже коли ти виступаєш як учасник, у тебе відповідальність лише за себе. А коли ти ведучий, то відповідаєш за всіх: за інші команди, за тренерів, окрім того ще потрібно підтримувати атмосферу та модерувати процес», — прокоментував Віктор Розовий свій перший досвід у ролі ведучого.

Після початку повномасштабного вторгнення Віктор Розовий пішов захищати Україну — зараз він служить в полку «Азов».

У новому сезоні шоу глядачі побачать виступи вже знайомих і зовсім нових команд: «Между делом», «Ми чули Гагару», «Сіль», «Скучне життя Гріші і Діми», «Володимирський централ», «ОГО», «Наталі», «Олег — ТБ», «Лови кураж», «ХПЗЯ», «Мініпанки» та «Налисники». 

У «Лізі Сміху» також відбудуться зміни у тренерському складі. Оцінювати гумор «сердцями» будуть Станіслав Боклан, Маша Єфросиніна, Володимир Дантес, Олександр Пікалов, Тетяна Лазарева та Ігор Ласточкін. Система оцінювання у форматі лайків, яка з’явилась у минулому сезоні, тепер буде поширюватись і на фестивальні номери: тренери обиратимуть собі команди наприкінці програми, враховуючи результати турнірної таблиці протягом усього гумористичного вечора. Команда, яка отримає найбільше лайків, матиме шанс обрати собі тренера з тих, для кого вона була найсмішнішою. Вперше за історію «Ліги Сміху» у перші два фестивальні дні судді не обиратимуть команду одразу після виступу, аби витримати інтригу. 

Жартуємо разом до перемоги — дивимося гумористичне шоу «Ліга Сміху» з 11 листопада щопʼятниці о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ