Спогади учасників про початок повномасштабної війни з рф та сюрприз від Go_A: що чекає на телеглядачів у новому епізоді «Голосу країни» на ТЕТ

У недільному випуску глядачі побачать абсолютно нових героїв, яких до сьогодні не було в ефірі.

Лови декілька фактів про сьомий випуск «Голосу країни-12»:

На сцену «Голосу країни» вийде менеджер друку сувенірної продукції з міста Кобеляки Ігор Ольховий. Він переконаний, що наша країна відвоює свою Незалежність, тому, що українці – славетна нація, яка бореться за свою перемогу.

Заспіває перед тренерами і 39-річна Ірина Бенько зі Львова. На початку повномасштабної війни жінка виїхала за кордон, але через місяць повернулася, адже відчувала провину.

Вийде на сцену дівчина на ім’я Яна Мілевська з Києва. До повномасштабної війни вона була вуличним музикантом, але перші вибухи надихнули Яну на написання україномовних пісень. 

«24 лютого о 4 ранку мені зателефонувала подруга, яка плакала та казала, що це кінець. Я як і більшість українців була змушена покинути свою домівку,  отримати статус вимушеного переселенця» та переїхати до західної України. Там я написала
 дуже багато україномовних пісень. Через 2 місяці  я змогла повернутися додому, співати, та донатити усі заробленні гроші на ЗСУ», — поділилась Яна.

До того ж, на сцені з’явиться фронтвумен гурту Go_A Катерина Павленко, яка зробить сюрприз одному з учасників та заспіває з ним дуєтом «Веснянку».

Дивіться новий епізод «Голосу країни» вже цієї неділі, 9 жовтня, о 21:00 на ТЕТ та через український сервіс цифрового інтерактивного телебачення «Київстар ТБ».

СХОЖІ НОВИНИ