Пʼятниця для підтримки бойового духу — нові серії «Бункера» та випуски «Ліги Сміху» на ТЕТ

У пʼятницю глядачі зможуть зарядитися позитивом з «Лігою Сміху» і посміятися з недолугого ворога з «Бункером».

Уже сьогодні, 14 жовтня, телеканал ТЕТ допоможе з гумором і сміхом підтримати бойовий дух під випуски «Ліги Сміху» о 18:00 та нові серії «Бункера» о 22:30, адже суперсила українців — сміятися ворогові в обличчя.

У «Лізі Сміху» чекайте на смішні та цікаві виступи від команд «Дуракам закон не писаний» з Машею Єфросиніною, «НОС» з Сергієм Бабкіним, «В активному пошуку» з Вовою Дантесом і «СМТ» з Олесею Жураківською. А також наприкінці — імпровізаційні блоки «Замри» та «Неадекватна людина».

А одразу після порції українського якісного гумору — українська якісна сатира від Студії «Квартал 95». Сатирично-патріотична комедія «Бункер» покаже до болі та огиди знайомих героїв: усіх посіпак вічного президента терористичної країни.  
 
В «особистостей руського миру» перевтілюються актори Студії «Квартал 95»: соловйова грає Євген Кошовий, кадирова — Олександр Пікалов, путіна та солдата ваню — Юрій Великий, дружину солдата — Анастасія Оруджова, симонян — Ірина Сопонару та інші. А голосом істинних думок всіх українців є Юрій Ткач. Глядачі вже високо оцінили премʼєру: перша серія комедії потрапила у тренди на YouTube!

«Наші жарти дістають рашистів до печінок, а українцям від цього вони неймовірно подобаються», — поділився успіхом проєкту Євген Кошовий.  

Перемагаємо ворога гумором і сміхом — у пʼятницю дивимося шоу «Ліга Сміху» о 18:00 та комедію «Бункер» о 22:30 на телеканалі ТЕТ.  

Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ