Нові, але вже культові обличчя на ТЕТ: Хто такі Бампер і Сус

У новому сезоні ТЕТ покаже ситком «Пригоди Бампера і Суса».

Телеканал ТЕТ у новому сезоні покаже прем’єру смішного бунтарського ситкому «Пригоди Бампера і Суса». 

«Пригоди Бампера і Суса» — історія про двох нерозлучних друзів Бампера і Суса, їхнє життя та, звісно, пригоди. 

Бампер працює водієм і живе з Вікою. Він реаліст, та іноді це ускладнює його життя. Він погано розуміє натяки, але старається як може: бажаєш романтики? — тримай вечерю з пельменями. 

Сус, навпаки, вміє фантазувати, але втілення його ідей в життя — це вже зовсім інша історія. Сміливий в думках та в постійних пошуках себе він будує стосунки з Беатріс, але в такої креативної людини не може бути все спокійно: що не день, то нові виклики. 

Мрійливість та авантюризм Суса підкидають нові пригоди друзям, а оскільки Бампер ніколи не кине свого товариша в біді, вони розгрібають усе разом.  

Бампера грає Олексій Супрун, Суса — Сергій Щербаков. Культові блогери вже підкорили YouTube та завоювали свою аудиторію на просторах інтернету. Їхні жарти відразу запам'ятовуються, а репліки розходяться на цитати. Попереджаємо: лексикон бунтарів увірветься у твоє життя і більше не вийде з нього. 

Крім того, у новому сезоні телеканал ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», реаліті «Побачення без фільтрів» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою».

Готуйся до неймовірних «Пригод Бампера і Суса» — у новому сезоні ТЕТ.

 

СХОЖІ НОВИНИ