Що готує весна на ТЕТ у 2022 році

У весняному сезоні телеканалу ТЕТ на глядачів чекає багато сміху та нових проєктів.

Весняний сезон телеканалу ТЕТ принесе глядачам ще більше усмішок, сміху та абсолютно нового контенту. 

Відтепер смішити коміків Євгена Кошового та Юрія Ткача будуть на ТЕТ. Новий сезон легендарного шоу «Розсміши коміка» не залишить без усмішки жодного, а учасники ще й наживуться на цьому. З лютого на нас чекають унікальні виступи, цікаві сценки, кумедні моменти та харизматичний спостерігач усмішок Володимир Дантес.   

Наші животики болітимуть від сміху з нового бунтарського ситкому «Пригоди Бампера і Суса». Культові блогери та майстри гумору Олексій Супрун і Сергій Щербаков покажуть справжню чоловічу дружбу за будь-яких обставин (не даремно ж «пригоди»). Бампер і Сус виживатимуть у життєвих ситуаціях кожен як зможе: Сус шукатиме себе, а Бамперу доведеться це розгрібати.   

Ми заглянемо у чужі побачення під коментарі улюблених експертів: Дарії Астаф'євої, Олексія Дурнєва, Олександра Еллерта, Андрія Рибака, Анастасії Дєрскої та Валерії Мандзюк, у новому реаліті «Побачення без фільтрів». «Гаряче», «пристрасне», «екстраординарне», «дивне», «смішне», «напружене» та навіть «кринжове» — ми побачимо побачення на будь-який смак. Ходити на романтичні побачення? Ні, дивитися!

15 сезон доброго сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою» подарує ще більше історій про харизматичну люблячу пару Яринку та Юрчика. Герої знову зіткнуться з численними близькими до будь-якої молодої родини перепонами та обов’язково знайдуть рішення.

2022 рік телеканал ТЕТ починає з 30-річного ювілею, гучних прем’єр та сюрпризів. 
Усе заради твоєї усмішки! 

СХОЖІ НОВИНИ