Гайд: Як пережити черговий зимовий тиждень (з ТЕТ)

Найкращий спосіб провести холодний зимовий тиждень — під пледом з какао та телеканалом ТЕТ.

Свята закінчилися, а зима — ні. Щоб вийти з цього холодного положення, необов’язково купувати білети на Балі, достатньо присвятити час собі під пледом із теплим напоєм (кава чи вино — вирішувати тобі) та ефіром телеканалу ТЕТ.  

Зимову хандру допоможе пережити нехитрий розклад дня: 

У будні ранок починаємо з мультиків, адже «ТЕТ Мультиранок» дасть енергію та настрій на цілий день. «Губка Боб Квадратні штани», «Монстри проти прибульців», «Пінгвіни Мадагаскару», «Король Лев» — і хто сказав, що мультики тільки для дітей? 

Після ситного сніданку та легкої зарядки о 9:30 дивимося «ТЕТ Добрий день» з найулюбленішими шоу та ситкомами: «Зірки, чутки & Hallywood», «Чотири весілля», «Одного разу під Полтавою». 

Далі — топові реаліті. Мотивуємося з шоу «СуперЖінка» та вчимося стилю у «Богині шопінгу».

Життя не в радість, якщо пропустити серію улюбленого серіалу, тому о 22:00 продовжуємо дивитися пригоди «Бібліотекарів» на межі фантастики. 

Вже п’ятниця? Кіноп’ятниця! Одне слово — а вже приємно. Чекаємо вечора, запасаємося попкорном і смаколиками та о 20:00 дивимося обидві частини фільму «Супернянь» на ТЕТ. 

І це тільки тренування, адже у суботу та неділю в нас кіновікенд: «Уяви собі», «Дев’ять життів», «Місіс Даутфайр», «101 далматинець», «Думками навиворіт», «Флірт зі звіром» та «Ванільне небо».

І хоча на вулиці холодно та морозно, така зима — що треба. Шукай повну програму у розділі «Телепрограма». 

Крім того, у новому сезоні телеканал ТЕТ покаже грандіозні прем’єри: вже відоме гумористичне шоу «Розсміши коміка», реаліті «Побачення без фільтрів», смішний бунтарський ситком «Пригоди Бампера і Суса» та 15 сезон українського сімейного ситкому «Одного разу під Полтавою». 

Усе заради твоєї усмішки, навіть взимку!

СХОЖІ НОВИНИ