«День незалежності» на День Незалежності — Що ТЕТ покаже 24 серпня

ТЕТ покаже усі частини фільмів «День незалежності» та «Бетховен».

24 серпня, на День Незалежності України телеканал ТЕТ підготував показ легендарного кіно.

Глядачі побачать одразу всі частини фільмів «День незалежності», про позаземне вторгнення та боротьбу людства проти інопланетних загарбників, та «Бетховен», про дружбу людини та собаки.

«День незалежності» покаже, як потрібно боротися за свою Землю з інопланетними загарбниками. Кінострічка свого часу отримала Оскар за візуальні ефекти. Але на першому фільмі пригоди не закінчилися: істоти повернуться, аби знову отримати стусанів від людства у «День незалежності: Відродження». 

А всі п’ять частин доброго фільму «Бетховен» допоможуть зарядитися позитивним настроєм і нагадають про важливість дружби та щирості. Наймиліший сенбернар Бетховен підкорить серце всіх глядачів. 

Також в ефірі на ТЕТ Нікіта Добринін поділиться актуальними подіями та змінами в житті знаменитостей і народних героїв — в інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» о 10:00.

День Незалежності України — день, коли ми шануємо наших героїв і героїнь та як ніколи цінуємо свободу, самостійність і самобутність нашого народу. Телеканал ТЕТ вітає українців з найважливішим святом і вірить, що Україна обов’язково переможе.

Світло завжди перемагає морок!

СХОЖІ НОВИНИ