Веселі прем’єри на ТЕТ

Ще більше нових продуктів та героїв!

Ми попереджали тебе, що маємо багато сюрпризів? Сезон прем’єр на ТЕТ тільки починається. Попереду на нас чекає неймовірна лавина свіжих продуктів, знайомство з новими, дотепними та цікавими героями та купа посмішок. Тож настав час зазирнути за лаштунки та дізнатися трохи більше!

«Нове життя Василини Павлівни»

Василина — 35-річна сільська вчителька, що виховує двох дітей та мешкає під одним дахом із колишнім чоловіком. У її житті немає любові, а робота не приносить їй радості. Але раптом Василина знаходить кейс, набитий грошима, та залишає його собі. Відтепер її життя назавжди зміниться.

«Королі палат»

Смішний та правдивий скетчком про лікарів та пацієнтів. В центрі сюжету — два рідних брати: забезпечений пластичний хірург Єгор та невдаха-педіатр Тарас. Кожна серія — це купа гумору, гострі життєві ситуації та новий виток у стосунках братів.

«Вечірка 3»

Продовження гумористичного серіалу «Вечірка» покаже нам, як змінилося життя героїв після подій минулої частини. Вагітна Діана та Дімон вирішують, що єдиний спосіб, яким чоловік зуміє завоювати повагу свекра — довести батькові коханої, що він здатний прогодувати власну родину. Проте це завдання виявиться далеко не таким простим, як здавалося.

«Танька і Володька»

Стосунки тернопільскої пари продовжують розвиватися і тепер Володьці доведеться обирати між селом та містом, шукати роботу, миритися з Танькою та, можливо, навіть ставати трохи дорослішим. 

«Панянка — селянка»

Твій улюблений проект повертається на ТЕТ із новим сезоном Україна — Польща. Веселі та авантюрні дівчата мінятимуться життями одна з одною, щоб зрозуміти як живуть інші люди та просто повеселитися.