П’ять найяскравіших образів учасниць Богині шопінгу

П’ять найяскравіших образів учасниць Богині шопінгу

Дізнайся хто з дівчат на минулому тижня обрав найцікавіші образи

Няня-стриптизерка Дара (6 випуск)

Дівчина мала одягнутись на батьківські збори. Для цього вона обрала шкільну спідницю та лодочки жовтого кольору. А топ зробила сама, з ганчірки з мікрофібри для протирання скла. Придбала вона його в магазині автозапчастин.

Богиня шопінгу

Співачка Ілона (7 випуск)

Дівчина мала підібрати образ на корпоратив м’ясокомбінату в ролі хедлайнера. Ілона обрала сукню з паєтками та джинсову куртку. Розбавила образ шкарпетками в сіточку зі спецмагазину.

Богиня шопінгу

Домогосподарка Олена (8 випуск)

Дівчина мала обрати одяг на інавгурацію президента, де вона була б в ролі першої леді.

Для фінального образу учасниця обрала білу подовжену сорочку, прозорий корсет та ботильйони на підборах. В психодилічній крамниці Олена придбала пластикові сережки в тон одягу.

Богиня шопінгу

ТікТок денсер Аня (9 випуск)

В основному магазині Аня роздобула костюм у стилі русалки. А в крамниці для дайвінгу придбала ласти. Збирала образ Аня на зйомки у рекламі «Богині шопінгу».

Богиня шопінгу

Драг-квін Влада (10 випуск)

Дівчина мала зібрати образ на весілля кращої подруги. В основному магазині Влада придбала золоту сукню приталеного силуету, класичні чорні туфлі на підборах та мереживні рукавички. А в магазині одягу для медперсоналу дівчина обрала шапочку, яку власноруч оздобила вуаллю.

Богиня шопінгу