Кіновікенд на ТЕТ

Багато сміху, жартів та усмішок

На вихідні ТЕТ приготував для тебе неймовірно цікаві фільми, які ідеально підходять для перегляду з усією родиною. Дивись перелік фільмів, вмикай ТЕТ і відпочивай разом з нами.

Субота

«Ігри з вогнем» о 17:00

ігри з вогнем

Пожежники рятують трьох неповнолітніх і не зовсім слухняних дітей з вогню, і тепер їм доведеться стати на деякий час їх няньками. Дивись фільм і дізнайся як команда накачаних рятувальників буде справлятися з банальними дитячими пустощами.

«Родина за хвилину» о 18:45

родина за хвилину

Зворушлива та смішна історія усиновлення подружньою парою відразу трьох дітей, які перевертають колишнє життя родини з ніг на голову. Дивись комедію і дізнайся як багатодітна родина буде справлятися з різними викликами, які підкидає їм життя?

«Зоонаглядач» о 21:00

зоонаглядач

Якщо людина говорить з тваринами, то значить вона їх любить, а якщо тварини заговорили до людини, то це – божевілля. Весела історія про те, як мешканці зоопарку вирішили допомогти своєму наглядачу налагодити стосунки зі своєю дівчиною. Дивись «Зоонаглядач» у суботу на ТЕТ і дізнайся чим закінчилася скажена історія дружби та кохання?

Неділя

«Ранго» о 17:00

ранго

Ранго – хамелеон, який живе в тераріумі та вважає себе героєм, який, ніяк не може проявити свою безстрашність. Раптом він опиняється в містечку Бруд, і в нього з'являється така можливість. Чи зможе Ранго розкрити свою сміливість і які веселі пригоди його чекають попереду?

«Уяви собі» о 18:45

уяви собі

 У головного героя фільму руйнується кар’єра. Він сильно засмучується і починає втрачати віру у краще. Але раптом він знаходить відповіді на свої питання, в уявному світі своєї семирічної доньки. Фільм, який не тільки викличе у тебе усмішку, а ще й змусить замислитися про найважливіше.

«Тисяча слів» о 20:45

тисяча слів

Легка комедія про книжкового агента Джека МакКоллі, який може вмовити будь-кого. Одного разу герой наривається на доктора Сінджу, і після чого стає володарем Дерева Бодхи на своєму газоні. З кожним сказаним словом листя падають зі священного дерева, і МакКоллу залишається сказати лише 1000 слів.

Готуй смаколики, збирай родину та насолоджуйся вихідними разом з ТЕТ!