Прем’єра «100 в 1»: Що чекає учасників

ТЕТ починає соціальний експеримент під назвою «100 в 1».

Учасники шоу «100 в 1» — звичайні люди, яких ти щодня зустрічаєш на роботі, в універі, в метро та супермаркетах. Можливо, когось ти навіть упізнаєш.

Хтось із героїв проекту має свій бізнес, а хтось заробляє гроші важкою працею і тільки мріє побачити світ. Серед учасників є сексуальні мачо й цнотливий 27-річний хлопець. Під одним дахом будуть мешкати ті, хто отримує від життя все найкраще й люди, які виросли в дитбудинку, тож цінують найменші комфортні умови й кожну скибку хліба. Шукатимуть спільну мову й спатимуть поруч музикант, транссексуал, колишня ув’язнена та хлопець, який ледь не став священиком.


Усі ці люди, можливо, не хотіли б спілкуватись у звичайному житті. Але вони зібрались разом на проекті й мають витримати цей соціальний експеримент. У будинку, площею близько 100 квадратних метрів, учасники збудують власну маленьку «державу». І ця «держава» є відображенням нашого суспільства, в усіх його найгірших і найкращих проявах. Учасники покажуть справжнє ставлення до людей з інших соціальних прошарків, відкриють свої емоції та справжню сутність.

У простих буденних ситуаціях ти побачиш зі сторони себе. Зрозумієш, що часом думав чи робив так само, як хтось із героїв реаліті. Відчують сором і змінять свої погляди не тільки учасники шоу, а й ти.

«100 в 1» йтиме в ефірі щодня о 20:00.


Правила шоу

1. До будинку учасники можуть пронести обмежену кількість речей ― те, що поміститься у невелику картонну коробку. Заборонені предмети: зброя, наркотичні чи психотропні речовини, їжа та все, що може становити загрозу для здоров’я і життя людей.

2. Герої залишаються без будь-якого зв’язку із зовнішнім світом. Жодних телефонів, планшетів, соціальних мереж. Зателефонувати рідним і коханим людям можна з будинку. Вартість 10-хвилинної розмови — 5 тисяч гривень.

3. Їжу та всі необхідні речі учасники проекту можуть купити, витрачаючи гроші призового фонду, який на початку шоу складає 3 мільйони гривень.

4. Головне правило — не виходити за червону лінію. Той, хто її перетне, назавжди піде «на *** з дому».