Прем’єра на ТЕТ: 100 в 1

«100 в 1» — українська адаптація популярного голландського формату «Get The F *ck Out Of My House». Виробництвом проекту займається «1+1 Продакшн». Ведуча — Ольга Цибульська.

Це шоу — справжній соціальний експеримент, який покаже, чи можуть 100 людей, які представляють різні соціальні прошарки, мають непрості характери й особливі історії, жити в одному будинку.

За умовами проекту, 100 учасників на 6 тижнів заселяються в заміський будинок, площею 100 кв. м, призначений для комфортного проживання сім'ї з чотирьох осіб — двох дорослих і двох дітей. З собою вони можуть взяти речі, які поміщаються в невелику картонну коробку. А все інше — їжу, ліжко, особистий простір — їм доведеться відвойовувати у суперників, заробляти в конкурсах або купувати за великі гроші із загального призового фонду, що складає 3 мільйони гривень.


Учасники, які порушуватимуть правила проживання в будинку, або виявляться непопулярними, покидатимуть проект. На 42 день шоу визначиться найвитриваліший мешканець, який стане переможцем і забере гроші — залишок призового фонду.

Генеральний продюсер телеканалу «ТЕТ» Вікторія Шульженко зазначає, що подібне реаліті, з такою великою кількістю учасників, уперше з'явиться на екранах українських телеглядачів.


«В Україні давно не було проектів у такому жанрі. Ми сподіваємося заново відкрити цей формат для українського глядача, а багато молодих українців зможуть побачити його вперше. «100 в 1» — не тільки дуже масштабний, але і технологічно складний проект. Знімати 100 людей протягом 42-х днів 24 години на добу — це важка праця. У цьому шоу немає можливості зробити другий дубль, ми не можемо змусити учасників радіти чи сумувати. Цей проект став справжнім викликом як для телеканалу «ТЕТ», так і для «1+1 Продакшн», який вирушив з нами у цю подорож. Обираючи формат для адаптації, ми очікували побачити розважальне шоу, але в процесі виробництва виявили глибокий сенс, побачили в ньому наше суспільство в усіх негативних і позитивних проявах»

Вікторія Шульженко

Також проект можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, що об'єднує весь контент, який був показаний в ефірі телеканалів групи, і дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої у будь-який час.